Serto - Serto Herkkä

Serto Herkkä Pyykinpesuneste

Serto Herkkä pitää värit kirkkaina ilman hajusteita

Serto Herkkä Pyykinpesuneste pesee puhtaaksi värilliset tekstiilit käsinpesusta aina 60 °C pesuohjelmiin ja se toimii myös pikapesuohjelmissa. Värisuojan ansiosta kirkkaatkaan värit eivät haalistu. Tuote ei sisällä väriaineita, fosfaattia eikä zeoliittia eikä myöskään hajusteita. Sillä on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyöstä kertova Allergiatunnus.

Ympäristö huomioiden

Ympäristö on meille tärkeä. Serto Herkän aktiiviaineista 98%  on nopeasti biohajoavia. Lisäksi sen tiivis koostumus pienentää pakkausmateriaalin tarvetta sekä kuljetusten aiheuttamaa rasitusta ympäristölle. Kotimaiset Serto -pyykinpesuaineet on suunniteltu juuri suomalaiseen veteen sopiviksi, sillä ne sisältävät oikean määrän vedenpehmentimiä suomalaiseen erityisen pehmeään veteen.

Annostele oikein

Serto Herkässä on tiivis ja riittoisa koostumus, joka pienentää annostelua. 850 ml pakkauskoosta riittää peräti 28 pesukertaan.

Kuin höyhenen pehmeä hipaisu iholla

Kuvituksen Serto Herkän pakkaukseen on innoittanut höyhenen hellä ja pehmeä hipaisu iholla. Kuten ei kevyt höyhenen hipaisu iholla, ei myöskään Serto Herkällä pesty pyykki ärsytä herkkää ihoa, sillä se huuhtoutuu hyvin pois pyykistä eikä siinä ole lainkaan hajusteita.Ainesosat

5-15% Anionisia tensidejä, Ionittomia tensidejä
Alle 5% Polykarboxylaatteja, Saippuaa, Fosfonaattia, Sitraattia
Sisältää myös: entsyymejä, PVP, vaahdonestoainetta

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo
Aqua, Laureth-3, Laureth-9, Trideceth-8, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Citrate, Potassium Oleate, Propylene Glycol, Sodium Polyaspartate, Fatty alcohol ethoxylate butoxylate, Polyethyleneimine ethoxylate, DTPMP, Polyether/polyester copolymer, Protease, PVP,