Serto - Serto Kirjo Pyykinpesuneste

Kotimainen Serto Kirjo Pyykinpesuneste - pitää värit kirkkaina

Serto Kirjo Pyykinpesuneste

Pitää värit varmasti kirkkaina

Kotimainen Serto Kirjo Pyykinpesuneste pesee puhtaaksi värilliset tekstiilit käsinpesusta aina 60 °C pesuohjelmiin ja se toimii myös pikapesuohjelmissa. Värisuojan ansiosta kirkkaatkaan värit eivät haalistu. Tuote ei sisällä väriaineita, fosfaattia eikä zeoliittia ja sen mieto hajuste saa pyykin tuoksumaan tuulen raikkaalle.

Ympäristö huomioiden

Ympäristö on meille tärkeä. Serto Kirjon aktiiviaineista 98%  on nopeasti biohajoavia. Lisäksi Serton tiivis koostumus pienentää pakkausmateriaalin tarvetta sekä kuljetusten aiheuttamaa rasitusta ympäristölle. Kotimaiset Serto -pyykinpesuaineet on suunniteltu juuri suomalaiseen veteen sopiviksi, sillä ne sisältävät oikean määrän vedenpehmentimiä suomalaiseen erityisen pehmeään veteen.

Annostele oikein

Serto Kirjossa on tiivis ja riittoisa koostumus, joka pienentää annostelua. 850 ml pakkauskoosta riittää peräti 28 pesukertaan ja 1,6L pakkauskoosta 53 pesukertaan.

Kirjossa kukkivat Karjalanruusut

Kirjon pakkauksen on innoittanut Juhannuksena kukkiva Karjalanruusu, joka kuuluu olennaisena osana Suomen kesään. Punaisen eri kirjoina kukkivat kukat täyttävät pihat ja pengerteet. Karjalanruusua tavataan luonnonvaraisena erityisesti Itä-Suomessa ja se on Pohjois-Karjalan maakuntakukka. Serto Kirjon pakkauksissa nämä kauniit ruusut kukkivat läpi vuoden tuoden muiston ihanista kesätuulen viilentämistä päivistä.Ainesosat

Alle 5 % saippuaa, polykarboksylaatteja, fosfonaattia, sitraattia, 5–15 % anionisia tensidejä, ionittomia tensidejä. Sisältää myös: entsyymejä, PVP:tä, hajustetta ja vaahdonestoainetta.

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo
Aqua, Laureth-3, Laureth-9, Trideceth-8, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Citrate, Potassium Oleate, Propylene Glycol, Sodium Polyaspartate, Fatty alcohol ethoxylate butoxylate, Polyethyleneimine ethoxylate, DTPMP, Polyether/polyester copolymer, Protease, PVP, Parfum