Serto - Serto Tumma

Serto Tumma Pyykinpesuneste

Pitää tummat tekstiilit tummina

Serto Tumma on kehitetty erityisesti pitämään tummien tekstiilien värit tummina. Se hoitaa kankaan pintaa ja estää sen nukkaantumista. Pesun jälkeen vaate on ihanan pehmeä ihoa vasten, joten erillistä huuhteluainetta ei tarvita. Serto Tumma Pyykinpesuneste pesee tummat tekstiilit käsinpesusta aina 60 °C konepesuohjelmiin, ja toimii myös pikapesuohjelmissa sekä alhaisissa lämpötiloissa. Tuote ei sovellu villalle tai silkille. Niille suosittelemme Serto SilkkiVilla Hienopesunestettä. Tuote ei sisällä väriaineita, fosfaattia eikä zeoliittia ja se on miedosti hajustettu.

Ympäristö huomioiden

Ympäristö on meille tärkeä, ja siksi Serto Tumman aktiiviaineista 98%  on nopeasti biohajoavia. Lisäksi Serton tiivis koostumus pienentää pakkausmateriaalin tarvetta sekä kuljetusten aiheuttamaa rasitusta ympäristölle.  Kotimaiset Serto -pyykinpesuaineet on suunniteltu juuri suomalaiseen veteen sopiviksi, sillä ne sisältävät oikean määrän vedenpehmentimiä suomalaiseen erityisen pehmeään veteen.

Annostele oikein

Serto Tumma Pyykinpesunesteen tiivistetty koostumus pienentää annostelua ja saatavilla olevasta 850 ml pakkauksesta riittää 28 pesukertaan.

Jääkauden muovaamat rantakalliot

Jääkausi muokkasi merkittävästi Suomen maaperää, kun jäämassat liikkuivat Suomenniemen yli. Levittäytyessään jää hioi kalliota mukaan ottamiensa irtokivien avulla. Tuloksena sileät kalliot sekä saariston loivat kalliorannat. Serto Tumman pakkauksen ovat innoittaneet jääkauden muovaamat rantakalliot aamun ensi säteiden noustessa taivaanrannasta.

 

 Ainesosat

Alle 5 % saippuaa, fosfonaattia, sitraattia, 5–15 % anionisia tensidejä, ionittomia tensidejä. Sisältää myös: entsyymejä ja hajustetta.

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-3, Laureth-9, Sodium Citrate, Urea, Glycereth-6 Cocoate, Potassium Oleate, Propylene Glycol, Polyethyleneimine ethoxylate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Fatty alcohol ethoxylate butoxylate, Sodium Cocoate, Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate, Cellulase, Parfum
- koostumus muuttunut 2017 maaliskuusta alkaen. Voit varmistaa tuote-erän koostumuksen kuluttajapalvelustamme.