Serto - Serto Ultra Pyykinpesujauhe

Product image

Serto Ultra Pyykinpesujauhe Pyykinpesujauhe

Hajusteeton pyykinpesuaine kaikelle pyykille

Serto Ultra Pyykinpesujauhe sopii kaikille pyykkilaaduille. Kirjopyykin voit pestä matalammassa 40 asteen ohjelmassa, kun taas valkopyykille suosittelemme 60-95 asteen pesuohjelmia, sillä Serto Ultran valkaisuaine aktivoituu 60 asteessa. Peset sitten valko- tai kirjopyykkiä lopputuloksena on tuulenraikas ja puhdas pyykki. Tuote ei sisällä zeoliittia, fosfaattia eikä hajusteita ja sen pH on 10,5. Serto Ultra Pesujauheesta on saatavilla 1 kg ja 1,5 kg pakkauskoot.

Ympäristö huomioiden

Ympäristö on meille tärkeä. Serto Ultran pakkaukset on valmistettu kierrätyskelpoisista materiaaleista. Serton tiivis koostumus pienentää annostelua, pakkausmateriaalin tarvetta sekä kuljetusten aiheuttamaa rasitusta ympäristölle. Kotimaiset Serto -pyykinpesuaineet on suunniteltu juuri suomalaiseen veteen sopiviksi, sillä ne sisältävät juuri oikean määrän vedenpehmentimiä suomalaiseen erityisen pehmeään veteen.

Puhtaan valkoiset poutapilvet

Jo Serton ensimmäisessä TV-mainoksessa ovat esiintyneet suomalainen sinitaivas ja sen poutapilvet, joten onkin sopivaa että Serton klassikossa, Serto Ultra Pyykinpesujauheen pakkauksessa nähdään taivalla vaeltavat poutapilvet. Ne muistuttavat raikkaasta kesätuulesta, joka jättää pyykkiin puhtaan tuulenhenkäyksen joka päivä.Ainesosat

Alle 5 % saippuaa, polykarboksylaatteja, ionittomia tensidejä, anionisia tensidejä, fosfonaattia, sitraattia, 5–15 % happipohjaisia valkaisuaineita (Natriumperkarbonaattia). Sisältää myös entsyymejä, optisia kirkasteita, CMC ja silikaattia.

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo
Sodium Sulfate, Sodium Carbonate, Sodium Carbonate Peroxide, Sodium Silicate, Sodium Bicarbonate, Laureth-3/ Laureth-9, Sodium Citrate, Sodium C12-18 Alkyl Sulfate, Sodium Cocoate, Trideceth-5, Cellulose Gum, Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate, Protease, Amylase, Optical brightener