Serto - Serto Pehmeä Huuhteluaine

Product image

Serto Pehmeä Huuhteluaine

Raikastaa ja pehmentää pyykin

Serto Pehmeä Huuhteluaine tekee pyykin raikkaaksi ja pehmeäksi, sekä lyhentää pyykin kuivumisaikaa. Serto Pehmeä myös helpottaa vaatteiden silittämistä ja mankelointia, sekä poistaa sähköisyyttä tekokuiduista. Soveltuu sekä käsin- että konepesuun. Huuhteluaine lisätään viimeiseen huuhteluveteen. Serto Pehmeä on miedosti hajustettu ja väriaineeton.

Ympäristö huomioiden

Serto Pehmeän aktiiviaineet ovat nopeasti biohajoavia. Serton tiivis koostumus pienentää pakkausmateriaalin tarvetta sekä kuljetusten aiheuttamaa rasitusta ympäristölle.

Annostele oikein

Pakkauskoko on 850 ml, josta riittää n. 34 pesukertaan. Huuhteluainetta ei suositella käytettäväksi mikrokuitukankaille, elastaania sisältäville tekstiileille eikä kalvokankaille kuten esim. GoreTex -ulkoiluvaatteille.

Sinikellojen pehmeyttä

Serto-huuhteluaineiden pakkauksissa kukkivat suomalaiset niittykukat tuoden kesäisen raikkaan tuulahduksen. Serto Pehmeää koristavat juhannuksena kukkivat Harakankellot, joita tavataan niityillä ja pelloilla ympäri Suomen. Harakankellosta voi tarkistaa parhaimman pyykkisään, sillä kukka liikkuu sään mukaan: aurinkoisella ilmalla se seisoo ylväänä suorassa, kun taas pilvisäällä se kumartaa alas, kuin odottaen sadepisaroita.Ainesosat

5-15 % kationisia tensidejä. Sisältää myös: säilöntäainetta ja hajustetta.

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo
Aqua, Ditallowethyl Hydroxyethylammonium Methosulfate, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum