Serto - Serto Pyykkietikat

Serto Pyykkietikat

Raikkautta pyykille Serto pyykkietikoilla!

Etikkaa on käytetty kodin puhdistuksen tehotuotteena jo pitkään, ja se on löytänyt tiensä myös perinteisen huuhteluaineen haastajaksi pyykin raikastajana ja pehmentäjänä. Serton pyykinpesuaineista löydät monipuolisen pyykkietikka-tuoteperheen, jonka kevään raikkailla uutuustuotteilla täydennät pyykinpesua luonnollisesti ja tehokkaasti.

Kotimaisen Serton Pyykkietikkaperhe laajenee kahdella ihanan raikkaalla tuoksu-uutuudella

Serto Hajusteeton Pyykkietikka saa nyt rinnallensa kaksi ihanan raikasta tuoksu-uutuutta: Marjametsän ja Tunturipuron. Pyykkietikka raikastaa ja kirkastaa pyykkiä, poistaa sähköisyyttä ja pehmentää tekstiilejä luonnollisen tehokkaasti. Se sisältää myös hajunsyöjää, joka poistaa pinttyneemmätkin hajut pyykistä ja sopii siksi erityisen hyvin urheiluvaatteiden raikastamiseen. Serton pyykkietikkaa käytetään huuhteluaineen tavoin.

Ympäristöä ja ihoa huomioiden

Vegaaniset Serto pyykkietikat ovat 100% biohajoavia ja kasvipohjaisista raaka-aineista. Tuotteille on myönnetty Avainlippu merkkinä kotimaisesta työstä ja ne on pakattu kierrätysmuovipulloihin. Lisäksi Serto Hajusteeton Pyykkietikka on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa, joten tuotteella on myös Allergiatunnus.

Annostelu

Annostele pyykkietikkaa 30 ml (3 korkillista tai 2 ruokalusikallista) pesukoneen huuhteluainelokeroon. Noudata tekstiilien pesuohjeita. Soveltuu myös elastaania sisältäville tekstiileille, kuten urheiluvaatteille.

Huom! Ei saa käyttää itseannostelevan koneen huuhteluainesäiliössä. Voi vaurioittaa itseannostelevan koneen annostussensoreita. Lattioille/pinnoille pudonnut etikka tulee huuhdella ja pyyhkäistä pois, jotta se ei vaurioita pintamateriaaleja.