Lemmikkien ulkovaatteiden pesu

Koirien ulkoiluvaatteiden käyttö on lisääntynyt voimakkaasti viime vuosina. Ulkoillessa näkeekin monenlaista vaatetta lemmikkien yllä aina tummista kirjaviin väreihin. Jotkut tekstiilit ovat vettä hylkiviä, mutta useimmat lämmittävät villaiset tekstiilit imevät itseensä paljon kosteutta. Monelle on tuttua, että valjaat ja muut tekstiilit alkavat tuoksua muutamien käyttökertojen jälkeen. Pahat hajut ovat seurausta tekstiileihin irronneesta liasta, joissa mikrobit alkavat pesiä. 

Puhdasta ja raikasta pyykkiä ensi yrittämällä 

Tekstiilit saat puhdistettua tehokkaasti alhaisissakin lämpötiloissa ilman voimakkaita tuoksuja. Zeoliititon Serto Pyykinpesuneste Hajusteeton takaa puhtaan ja raikkaan lopputuloksen sekä pitää tekstiilien värit kirkkaina tuotteen sisältämän värisuojan ansioista. Serto Hajusteeton pesee lämpöherkätkin tekstiilit jo 30 °C lämpötilassa.  

Tahranpoistoon voit käyttää Serton Tahrasoodaa jolla lähtee tehokkaasti erite- ja veritahrat. Tahrasoodaa voi käyttää yhdessä muiden pyykinpesuaineiden kanssa sekä tahrojen esikäsittelyssä. 

Ulkoiluvälineitä naulakossa.