Nettisivumme ovat uudistuneet!

Päivitimme serto.fi -sivuston palvelemaan paremmin tämän päivän pyykinpesijöiden ja Sertosta tietoa hakevien tarpeita (verkkosivujen osoitetta muuttamatta). Modernisoimme sivujen ilmeen, ja toivommekin niiden miellyttävän kävijöitä sekä ulkonäöllisesti, että sisällöllisesti aikaisempaa paremmin.  

Serton verkkosivujen uudistuksessa olemme panostaneet sekä tuotetiedon, että pyykkitietouden entistä parempaan saatavuuteen. Olemme päivittäneet ja rikastuttaneet Serton tuotevalikoiman tietoja. Tiedon löytäminen Tuotteet-osiosta tuoteryhmittelyn ja käyttötarpeisiin jaetun kategorian avulla on nyt entistä helpompaa. Voit hakea tietoa joko suoraan mielessäsi olevasta Serto-tuotteesta, tai pyykinpesutuotetta johonkin tiettyyn tarpeeseen.

Vinkit ja Usein kysyttyä -osioista löydät vastauksia pyykinhuollon eri haasteisiin ja täydennät tietouttasi pyykinpesun asiantuntijana. Meistä-osio puolestaan valaisee sekä Serton historiaa, että osaamme ja näkökulmaamme kotimaisena ja ympäristövastuullisena toimijana. Päivitämme sinne myös ajankohtaisia asioita ja uutisia Ajankohtaista-osioon.

Serto haluaa auttaa sinua pyykinpesuun liittyvissä kysymyksissä. Haet sitten tietoja jostain tietystä Serton tuotteesta tai vinkkejä pyykinhuoltoon, apu löytyy serto.fi -sivujen kautta. Päivitämme sivujen sisältöä aktiivisesti, mutta mikäli emme vielä ole rikastuttaneet sivujamme mieltäsi askarruttavalla kysymyksellä (tai sinulla on vaikkapa hyvä pyykkivinkki tai palautetta, jonka haluaisit jakaa) voit ottaa meihin yhteyttä sivujemme kautta, niin autamme sinua mielellämme! Yhteyden saat myös sosiaalisen median kanaviemme kautta, Instagramista tai Facebookista.

Raikkaita pyykkihetkiä toivottaen,

Serto-tiimi