Uutuuksia Serton pyykkihyllyllä

Serto Pyykkietikkaperheen uutuustuoksut:

Karkkipäivä ja Aamukaste

Serto Pyykkietikka raikastaa ja kirkastaa pyykkiä, poistaa sähköisyyttä sekä pehmentää tekstiilejä luonnollisen tehokkaasti. Serton Pyykkietikkaperhe laajenee ihanilla uutuuksilla. Kevään uutuudet Serto Karkkipäivä ja Aamukaste Pyykkietikat ovat miedosti hajustettuja ja suomalaisten tuoksumieltymyksien mukaan suunniteltu – kuin pala suomalaisen herkkupäivän ja luonnon mielenmaisemaa.

Karkkipäivässä on se herkullisen tuoksun tuulahdus, jonka tunnet tuoreen karkkipussin avatessasi. Serton Karkkipäivän inspiraationa on hattarankevyet unelmat; kuin sokerina pohjalla se tuo ripauksen makeaa elämää ja iloa myös arkipäivään.
Serto Aamukasteen tuoksu luo mieleesi utuisen aamun usvan, joka lepää harsona pehmeästi polveilevan viheriön yllä. Se on saanut inspiraationsa vehreää elinvoimaa uhkuvasta luonnosta.

Uutuksien lisäksi löydät Pyykkietikkamme hajusteettomana, sopivan makeana Metsämarjana, raikkaana Tunturipuron tuoksuisena.

Pyykkietikat sisältävät myös hajunsyöjää, joka poistaa pinttyneemmätkin hajut ja sopii siksi erityisen hyvin urheiluvaatteiden vaivattomaan raikastamiseen. Serton pyykkietikkaa käytetään huuhteluaineen tavoin ja se sopii myös villalle ja silkille. Tuotteille on myönnetty Avainlippu merkkinä kotimaisesta työstä. Pyykkietikat ovat nopeasti biohajoavia, vegaanisia ja pakattu kierrätysmuovipulloihin.

Serto Kirjo Pyykinpesunesteen uutuustuoksut:

Fressi ja Makee

Kaipaatko vaihtelua kirjopyykin pesun tuoksumaailmaan? Serto Kirjo pyykinpesuneste saatavilla nyt kahdella uutuustuoksulla! Heleän pirskahteleva Fressi ja kutkuttavan kepeä Makee tarjoilevat moderneihin kuoseihin puetut uudet tuoksut Serto Kirjo Pyykinpesunesteeseen perinteisen tuoksun rinnalle. Tuoksut ovat suomalaisten tuoksumieltymyksien mukaan suunniteltu

Kutkuttavan kepeä uutuustuoksu Serto Kirjo Makee pyykinpesuneste tuo uutta twistiä perinteisen pyykinpesun rinnalle. Iloiseksi tekevä kevyt tuoksu on makee, mutta silti niin ihanan raikas ja saa vaatteet tuoksumaan herkullisen puhtaalle. Heleän pirskahteleva uutuustuoksu Serto Kirjo Fressi pyykinpesuneste on kuin piristävä tuulahdus veden vapautta, joka virkistää sekä pyykin, että mielen. Kepeä tuoksu saa vaatteet tuoksumaan puhtaan raikkaalle.

Kotimaiset Serto Kirjo Pyykinpesunesteet pesevät värilliset tekstiilit puhtaaksi käsinpesusta aina 60 °C pesuohjelmiin ja hyvin huuhtoutuvana toimivat myös pikapesuohjelmissa. Värisuojan ansiosta kirkkaatkaan värit eivät haalistu tai sekoitu. Avainlipun omaavat tuotteet ovat 98% nopeasti biohajoavia ja vegaanisia, eivätkä sisällä väriaineita, fosfaattia tai zeoliittia.