Serto Karkkipäivä Pyykkietikka

Karkkipäivän tuoksuinen pyykkietikka hajunsyöjällä poistaa pinttyneemmätkin hajut pyykistä

Serto Karkkipäivä Pyykkietikka raikastaa pyykkiä, poistaa sähköisyyttä ja pitää värit kirkkaina. Pyykkietikka pehmentää tekstiilejä luonnollisen tehokkaasti. Se sisältää myös hajunsyöjää, joka poistaa pinttyneemmätkin hajut pyykistä ja sopii siksi erityisen hyvin urheiluvaatteiden raikastamiseen. Pyykkietikkaa käytetään huuhteluaineen tavoin.

Ympäristöä huomioiden

Vegaaniset Serto Pyykkietikat ovat 100% biohajoavia ja kasvipohjaisista raaka-aineista. Tuotteille on myönnetty Avainlippu merkkinä kotimaisesta työstä ja ne on pakattu kierrätysmuovipulloihin. Tuote valmistetaan Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

Pakkauskoot

Serto Karkkipäivä Pyykkietikasta on saatavilla 475 ml pakkauskoko.

Käytä Serto Karkkipäivä Pyykkietikkaa huuhteluaineen tavoin! Annostele Serto pyykkietikkaa 30 ml (3 korkillista tai 2 ruokalusikallista) pesukoneen huuhteluainelokeroon. Noudata tekstiilien pesuohjeita. Soveltuu myös elastaania sisältäville tekstiileille, kuten urheiluvaatteille. Huom! Ei sovellu käytettäväksi itseannostelevan pyykinpesukoneen huuhteluainesäiliössä. Lattialle tai muulle pinnalle pudonnut etikka tulee huuhdella ja pyyhkäistä pois, jotta se ei vaurioita pintamateriaaleja. Säilytä lasten ulottumattomissa.
Käyttöturvatiedote
<10 % etikkahappoa, hajunsyöjää, hajustetta.
Irrota korkki pullosta. Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus korkkeineen muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos, kun kierrätät!

Annostele oikein

Jopa kaksi kolmasosaa vaatteen ympäristövaikutuksista syntyy pesujen yhteydessä. Ympäristökuormitusta vähentävät pesuaineen oikea annostelu ja täysien koneellisten peseminen sekä oikea pesulämpötila. Oikea annostelu takaa myös parhaan pesutuloksen ja varmistaa pesuaineen huuhtoutumisen pois vaatteista.

Mitä tarkoittaa biohajoavuus?

Biohajoavuus tarkoittaa aineen pilkkoutumista luonnossa pienemmiksi rakenneosasiksi, kuten hiilidioksidiksi, vedeksi ja mineraalisuoloiksi. Lainsäädännön mukaan pyykinpesuaineiden pinta-aktiiviset aineet tulee olla nopeasti biohajoavia. Pinta-aktiiviaineiden lisäksi Serto-tuotteissa on kiinnitetty huomiota kaikkien raaka-aineiden biohajoavuuteen,