Serto Kirjo Makee Pyykinpesuneste

Kutkuttavan kepeä uutuustuoksu Serto Kirjo Makee pyykinpesuneste tuo uutta twistiä perinteisen pyykinpesun rinnalle. Iloiseksi tekevä kevyt tuoksu on makee, mutta silti niin ihanan raikas. Se on kuin suomalaisen nenälle suunniteltu ja saa vaatteet tuoksumaan herkullisen puhtaalle.

Pitää värit varmasti kirkkaina

Kotimainen Serto Kirjo Pyykinpesuneste pesee puhtaaksi värilliset tekstiilit käsinpesusta aina 60 °C pesuohjelmiin ja hyvin huuhtoutuvana se toimii myös pikapesuohjelmissa. Värisuojan ansiosta kirkkaatkaan värit eivät haalistu tai sekoitu. Tuote ei sisällä väriaineita, fosfaattia eikä zeoliittia ja sen mieto hajuste saa pyykin tuoksumaan tuulen raikkaalle.

Ympäristö huomioiden

Ympäristö on meille tärkeä. Serto Kirjon aktiiviaineista 98% on nopeasti biohajoavia. Lisäksi Serton entistä tiiviimpi koostumus pienentää pakkausmateriaalin tarvetta 12% aikaisempaan verrattuna, sekä kuljetusten aiheuttamaa rasitusta ympäristölle. Kotimaiset Serto -pyykinpesuaineet on suunniteltu juuri suomalaiseen veteen sopiviksi, sillä ne sisältävät oikean määrän vedenpehmentimiä suomalaiseen erityisen pehmeään veteen.

Tuote valmistetaan Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

Serto Kirjo Makee Pyykinpesunesteessä on tiivis, tehokas, ja riittoisa koostumus. Tarvitset vain 27 ml (alle kaksi ruokalusikallista!) koneellista kohden (4-5 kg, pehmeä vesi). 750 ml pakkauskoosta riittää peräti 28 pesukertaan. Käyttöohje: Annostele tulpalla pesuainelokeroon tai käytä pesupalloa. Esipesussa annostele aine annostelulokeroon. Noudata tekstiilien pesumerkintöjä ja -ohjeita. Pese kädet pyykinpesun jälkeen. 4-5 kg Pehmeä vesi 27 ml, Keskikova vesi 40 ml 6-8 kg Pehmeä vesi 40 ml, Keskikova vesi 53 ml Käsinpesu Pehmeä vesi 17 ml/10L, Keskikova vesi 30 ml/10L Lisää annostelua 1/3 jos pyykki on hyvin likaista. Yksi tulpallinen on n.35ml. Suomessa vesi on yleensä pehmeää.
Käyttöturvatiedote
5-15 % anionisia tensidejä, ionittomia tensidejä. Alle 5 % polykarboksylaatteja, saippuaa, fosfonaattia. Sisältää myös entsyymejä (subtilisiini, amylaasi, lipaasi, sellulaasi, mannanaasi, pektinaasi), PVP, hajustetta.
Irrota korkki ja etiketti. Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus korkkeineen ja etiketteineen muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos, kun kierrätät!

Annostele oikein

Jopa kaksi kolmasosaa vaatteen ympäristövaikutuksista syntyy pesujen yhteydessä. Ympäristökuormitusta vähentävät pesuaineen oikea annostelu ja täysien koneellisten peseminen sekä oikea pesulämpötila. Oikea annostelu takaa myös parhaan pesutuloksen ja varmistaa pesuaineen huuhtoutumisen pois vaatteista.

Mitä tarkoittaa biohajoavuus?

Biohajoavuus tarkoittaa aineen pilkkoutumista luonnossa pienemmiksi rakenneosasiksi, kuten hiilidioksidiksi, vedeksi ja mineraalisuoloiksi. Lainsäädännön mukaan pyykinpesuaineiden pinta-aktiiviset aineet tulee olla nopeasti biohajoavia. Pinta-aktiiviaineiden lisäksi Serto-tuotteissa on kiinnitetty huomiota kaikkien raaka-aineiden biohajoavuuteen,