Serto Hajusteeton Pyykkietikka

Hajusteeton pyykkietikka hajunsyöjällä poistaa pinttyneemmätkin hajut pyykistä

Serto Hajusteeton Pyykkietikka raikastaa pyykkiä, poistaa sähköisyyttä ja pitää värit kirkkaina. Se sisältää myös hajunsyöjää, joka poistaa pinttyneemmtäkin hajut pyykistä ja sopii siksi erityisen hyvin urheiluvaatteiden raikastamiseen. Serton hajusteetonta pyykkietikkaa käytetään huuhteluaineen tavoin.

Ympäristöä ja ihoa huomioiden

Serton Hajusteeton Pyykkietikka on pakattu kierrätysmuovipulloon ja sillä on  Allergia-, iho- ja astmaliiton myöntämä Allergiatunnus.

Tuote valmistetaan Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

Pakkauskoot

Serto Hajusteeton Pyykkietikasta on saatavilla 475 ml pakkauskoko.

Käytä Serto Hajusteeton Pyykkietikkaa huuhteluaineen tavoin! Annostele Serto pyykkietikkaa 30 ml (3 korkillista tai 2 ruokalusikallista) pesukoneen huuhteluainelokeroon. Noudata tekstiilien pesuohjeita. Soveltuu myös elastaania sisältäville tekstiileille, kuten urheiluvaatteille. Huom! Ei sovellu käytettäväksi itseannostelevan pyykinpesukoneen huuhteluainesäiliössä. Lattialle tai muulle pinnalle pudonnut etikka tulee huuhdella ja pyyhkäistä pois, jotta se ei vaurioita pintamateriaaleja. Säilytä lasten ulottumattomissa.
Käyttöturvatiedote
<10 % etikkahappoa, hajunsyöjää.
Irrota korkki pullosta. Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus korkkeineen muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos, kun kierrätät!

Annostele oikein

Jopa kaksi kolmasosaa vaatteen ympäristövaikutuksista syntyy pesujen yhteydessä. Ympäristökuormitusta vähentävät pesuaineen oikea annostelu ja täysien koneellisten peseminen sekä oikea pesulämpötila. Oikea annostelu takaa myös parhaan pesutuloksen ja varmistaa pesuaineen huuhtoutumisen pois vaatteista.

Mitä tarkoittaa biohajoavuus?

Biohajoavuus tarkoittaa aineen pilkkoutumista luonnossa pienemmiksi rakenneosasiksi, kuten hiilidioksidiksi, vedeksi ja mineraalisuoloiksi. Lainsäädännön mukaan pyykinpesuaineiden pinta-aktiiviset aineet tulee olla nopeasti biohajoavia. Pinta-aktiiviaineiden lisäksi Serto-tuotteissa on kiinnitetty huomiota kaikkien raaka-aineiden biohajoavuuteen,