Serto - Serto Kirjo Pyykinpesujauhe

Serto Kirjo Pyykinpesujauhe

Riittoisa pyykinpesuaine, joka pitää värit varmasti kirkkaina

Vaatteesi värit pysyvät kirkkaina pesusta toiseen, koska Serto Kirjo sisältää värinsuojan, joka estää värien sekoittumista. Kirjon mieto tuoksu tekee vaatteistasi tuulen raikkaita ja ihanan puhtaita. Serto Kirjo Pyykinpesujauhe on tarkoitettu värillisen pyykin pesuun kaikissa lämpötiloissa (40–95 °C), joten Serto Kirjo sopii erinomaisesti esim. värillisten lakanoiden pesuun. Tuote ei sisällä zeoliittia eikä fosfaattia ja sen pH on 10,5. Serto Kirjo Pyykinpesujauheesta on saatavilla 1 kg, 1,5 kg ja 4 kg pakkauskoot.

Ympäristö huomioiden

Ympäristö on meille tärkeä. Serto Kirjon pakkaukset on valmistettu kierrätyskelpoisista materiaaleista. Serton tiivis koostumus pienentää annostelua, pakkausmateriaalin tarvetta sekä kuljetusten aiheuttamaa rasitusta ympäristölle. Kotimaiset Serto -pyykinpesuaineet on suunniteltu juuri suomalaiseen veteen sopiviksi, sillä ne sisältävät juuri oikean määrän vedenpehmentimiä suomalaiseen erityisen pehmeään veteen.

Kirjossa kukkivat Karjalanruusut

Kirjon pakkauksen on innoittanut Juhannuksena kukkiva Karjalanruusu, joka kuuluu olennaisena osana Suomen kesään. Punaisen eri kirjoina kukkivat kukat täyttävät pihat ja pengerteet. Karjalanruusua tavataan luonnonvaraisena erityisesti Itä-Suomessa ja se on Pohjois-Karjalan maakuntakukka. Serto Kirjon pakkauksissa nämä kauniit ruusut kukkivat läpi vuoden tuoden muiston ihanista kesätuulen viilentämistä päivistä.Ainesosat

Alle 5 % saippuaa, anionisia tensidejä, polykarboksylaatteja, fosfonaattia, sitraattia, 5–15 % ionittomia tensidejä. Sisältää myös entsyymejä, CMC, PVP, silikaattia ja hajustetta.

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo
Sodium Sulfate, Sodium Carbonate, Sodium Bicarbonate, Sodium Silicate, Laureth-3/Laureth-9, Sodium Citrate, Sodium C12-18 Alkyl Sulfate, Sodium Cocoate, Trideceth-5, Cellulose Gum, Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate, Protease, Amylase, PVP, Parfum