Serto Hajusteeton huuhteluaine

Kasvipohjaista pehmeyttä pyykillesi.

Serto Hajusteeton kasvipohjainen huuhteluaine tekee pyykistä helposti silitettävää ja pehmeää, sekä lyhentää pyykin kuivumisaikaa. Serto Hajusteeton huuhteluaine myös helpottaa vaatteiden silittämistä ja mankelointia, sekä poistaa sähköisyyttä tekokuiduista. Soveltuu sekä käsin- että konepesuun. Huuhteluaine lisätään viimeiseen huuhteluveteen. Serto Hajusteeton on 100% biohajoava, väriaineeton ja vegaaninen huuhteluaine. Serto Hajusteeton huuhteluaineella on Allergiatunnus. Sopii koko perheen, niin lasten kuin aikuisten pyykille.

Ympäristö huomioiden

Serto Hajusteeton Huuhteluaine on 100% biohajoava. Serton tiivis koostumus pienentää pakkausmateriaalin tarvetta sekä kuljetusten aiheuttamaa rasitusta ympäristölle.

Tuote valmistetaan Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

Pakkauskoot

Serto Hajusteeton huuhteluaineesta on saatavilla 750 ml pakkauskoko.

Serto Hajusteeton huuhteluaineen 750 ml pakkauksesta riittää n. 30 pesukertaan. Annostele huuhteluaine tulpalla pesukoneen huuhteluainelokeroon. Käsinpesussa lisää viimeiseen huuhteluveteen. Noudata tekstiilien pesumerkintöjä ja -ohjeita. Pese kädet pyykinpesun jälkeen. Suojeltava jäätymiseltä. 4-5 kg Pehmeä vesi 25 ml, Keskikova vesi 25 ml 6-8 kg Pehmeä vesi 40 ml, Keskikova vesi 40 ml Käsinpesu Pehmeä vesi 15 ml/10L, Keskikova vesi 15 ml/10L Yksi tulpallinen on n.35ml. Suomessa vesi on yleensä pehmeää. Huuhteluainetta ei suositella käytettäväksi mikrokuitukankaille, elastaania sisältäville tekstiileille eikä kalvokankaille kuten esim. GoreTex -ulkoiluvaatteille.
Käyttöturvatiedote
Sisältää: 5-15% kationisia tensidejä. Sisältää myös säilöntäainetta (Phenoxyethanol).
Irrota korkki ja etiketti. Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus korkkeineen ja etiketteineen muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos, kun kierrätät!

Annostele oikein

Jopa kaksi kolmasosaa vaatteen ympäristövaikutuksista syntyy pesujen yhteydessä. Ympäristökuormitusta vähentävät pesuaineen oikea annostelu ja täysien koneellisten peseminen sekä oikea pesulämpötila. Oikea annostelu takaa myös parhaan pesutuloksen ja varmistaa pesuaineen huuhtoutumisen pois vaatteista.

Mitä tarkoittaa biohajoavuus?

Biohajoavuus tarkoittaa aineen pilkkoutumista luonnossa pienemmiksi rakenneosasiksi, kuten hiilidioksidiksi, vedeksi ja mineraalisuoloiksi. Lainsäädännön mukaan pyykinpesuaineiden pinta-aktiiviset aineet tulee olla nopeasti biohajoavia. Pinta-aktiiviaineiden lisäksi Serto-tuotteissa on kiinnitetty huomiota kaikkien raaka-aineiden biohajoavuuteen,