Serto Hajusteeton Tahrasooda soodapohjainen tahranpoistojauhe

Soodapohjainen tahranpoistaja taklaa tiukimmatkin tahrat – luonnollisesti!

Serton uusi Hajusteeton Tahrasooda on tehokas soodapohjainen tahranpoistojauhe kirjo- ja valkopyykille. Tahrasoodan avulla saat poistettua pyykistä vaikeimmatkin tahrat, kuten marja- ja rasvatahrat. Serto Tahrasooda on hellävarainen tekstiileille, estää niiden nukkaantumista, pitää värit kirkkaina sekä poistaa epämiellyttäviä hajuja. Tehokkaiden entsyymien ansiosta tuote tehoaa tahroihin jo 30° lämpötilasta alkaen.

Tehokkuutta luonnollisesti

Serton hajusteeton tahrasooda on pakattu kierrätyskartonkiin ja sille on myönnetty Allergiatunnus sekä Joutsenmerkki. Tuote ei sisällä zeoliittia, fosfaattia, fosfonaattia eikä optisia kirkasteita. Tuote valmistetaan Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

Annostele riittävästi

Tahrasoodaa käytetään yhdessä pyykinpesuaineen kanssa. Annostele suoraan koneen rumpuun tai pesuainelokeroon 4,5 g/pyykkikilo. Käytä annosteluun mitta-astiaa tai ruokalusikkaa. Normaali ruokalusikallinen vastaa 15 ml tai n. 14 g tahranpoistoainetta. Tahranpoistoainetta ei tule käyttää herkille materiaaleille, kuten villalle ja silkille.

Tarvittaessa esikäsittele tahra: sekoita pieni määrä lämmintä vettä ja tahrasoodaa, levitä tahralle ja anna vaikuttaa max 5 min. Pese tekstiili pesuohjeen mukaisessa lämpötilassa.

Pakkauskoot

Tahrasoodasta on saatavilla 750 g pakkauskoko.

Annostele tahranpoistojauhe pesuainelokeroon yhdessä pyykinpesuaineen kanssa tai suoraan koneen rumpuun. Käytä annostelussa mitta-astiaa tai ruokalusikkaa. Pese noudattaen vaatteen pesuohjetta. Älä käytä tahranpoistojauhetta herkille materiaaleille, kuten villalle tai silkille. 4,5 g / pyykkikilo 4 kg 18 g/19 ml Reilu ruokalusikallinen 6 kg 27 g/ 28 ml N. kaksi ruokalusikallista TAHRANPOISTO Tarvittaessa esikäsittele tahra: sekoita pieni määrä lämmintä vettä ja pyykinpesujauhetta, levitä tahralle ja anna vaikuttaa max 5min. Pese tekstiili pesuohjeen mukaisessa lämpötilassa, kirjopyykki kuitenkin enintään 40 asteessa.
Käyttöturvatiedote
15 – 30 % happipohjaisia valkaisuaineita (Natriumperkarbonaattia). Alle 5 % anionisia tensidejä, ionittomia tensidejä, saippuaa, polykarboksylaatteja. Sisältää myös entsyymejä (proteaasi, amylaasi, mannanaasi, pektinaasi, sellulaasi), CMC.
Palauta tyhjä ja puhdas pakkaus kartonkipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos, kun kierrätät!

Annostele oikein

Jopa kaksi kolmasosaa vaatteen ympäristövaikutuksista syntyy pesujen yhteydessä. Ympäristökuormitusta vähentävät pesuaineen oikea annostelu ja täysien koneellisten peseminen sekä oikea pesulämpötila. Oikea annostelu takaa myös parhaan pesutuloksen ja varmistaa pesuaineen huuhtoutumisen pois vaatteista.

Mitä tarkoittaa biohajoavuus?

Biohajoavuus tarkoittaa aineen pilkkoutumista luonnossa pienemmiksi rakenneosasiksi, kuten hiilidioksidiksi, vedeksi ja mineraalisuoloiksi. Lainsäädännön mukaan pyykinpesuaineiden pinta-aktiiviset aineet tulee olla nopeasti biohajoavia. Pinta-aktiiviaineiden lisäksi Serto-tuotteissa on kiinnitetty huomiota kaikkien raaka-aineiden biohajoavuuteen,