Serto - Serto Hajusteeton Tahrasooda

Serto Hajusteeton Tahrasooda

Soodapohjainen tahranpoistaja taklaa tiukimmatkin tahrat - luonnollisesti!

Serton uusi Hajusteeton Tahrasooda on tehokas soodapohjainen tahranpoistojauhe kirjo- ja valkopyykille. Tahrasoodan avulla saat poistettua pyykistä vaikeimmatkin tahrat, kuten marja- ja rasvatahrat. Serto Tahrasooda on hellävarainen tekstiileille, estää niiden nukkaantumista, pitää värit kirkkaina sekä poistaa epämiellyttäviä hajuja. Tehokkaiden entsyymien ansiosta tuote tehoaa tahroihin jo 30° lämpötilasta alkaen.

Tehokkuutta luonnollisesti

Serton hajusteeton tahrasooda on pakattu kierrätyskartonkiin ja sille on myönnetty allergiatunnus sekä joutsenmerkki. Tuote ei sisällä zeoliittia, fosfaattia, fosfonaattia eikä optisia kirkasteita.

Annostele riittävästi

Tahrasoodaa käytetään yhdessä pyykinpesuaineen kanssa. Annostele suoraan koneen rumpuun tai pesuainelokeroon 4,5 g/pyykkikilo. Käytä annosteluun mitta-astiaa tai ruokalusikkaa. Normaali ruokalusikallinen vastaa 15 ml tai n. 14 g tahranpoistoainetta. Tahranpoistoainetta ei tule käyttää herkille materiaaleille, kuten villalle ja silkille.

Tarvittaessa esikäsittele tahra: sekoita pieni määrä lämmintä vettä ja tahrasoodaa, levitä tahralle ja anna vaikuttaa max 5 min. Pese tekstiili pesuohjeen mukaisessa lämpötilassa.Ainesosat

15 - 30 % happipohjaisia valkaisuaineita (Natriumperkarbonaattia).
Alle 5 % anionisia tensidejä, ionittomia tensidejä, saippuaa, polykarboksylaatteja.
Sisältää myös entsyymejä (proteaasi, amylaasi, mannanaasi, pektinaasi, sellulaasi), CMC.

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo
Sodium Bicarbonate, Sodium Percarbonate, Sodium Carbonate, Sodium Sulfate, Sodium Citrate, Sodium C12-18 Alkyl Sulfate, Sodium Silicate, TAED, Potasisium Cocoate, Laureth-3/Laureth-9, Cellulose Gum, Sodium Polyacrylate, Polysiloxane, Anionic Polyester, Protease, Amylase, Mannanase, Pectinase, Cellulase