Serto Villiniitty huuhteluaine

Kasvipohjaista pehmeyttä pyykillesi.

Serto Villiniitty huuhteluaine tekee pyykin herkullisen tuoksuiseksi ja pehmeäksi, sen käyttö lyhentää pyykin kuivumisaikaa ja helpottaa vaatteiden silittämistä ja mankelointia. Serto Villiniitty huuhteluaine poistaa myös sähköisyyttä tekokuiduista. Soveltuu sekä käsin- että konepesuun. Huuhteluaine lisätään viimeiseen huuhteluveteen. Serto Villiniitty on miedosti hajustettu, väriaineeton ja vegaaninen huuhteluaine. Sopii koko perheen, niin lasten kuin aikuisten pyykille.

Ympäristö huomioiden

Serto Villiniityn aktiiviaineet ovat nopeasti biohajoavia. Serton tiivis koostumus pienentää pakkausmateriaalin tarvetta sekä kuljetusten aiheuttamaa rasitusta ympäristölle.

Tuote valmistetaan Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

Pakkauskoot

Serto Villiniitty huuhteluaineesta on saatavilla 750 ml pakkauskoko.

Serto Villiniitty huuhteluaineen 750 ml pakkauksesta riittää n. 30 pesukertaan. Annostele huuhteluaine tulpalla pesukoneen huuhteluainelokeroon. Käsinpesussa lisää viimeiseen huuhteluveteen. Noudata tekstiilien pesumerkintöjä ja -ohjeita. Pese kädet pyykinpesun jälkeen. Suojeltava jäätymiseltä. 4-5 kg Pehmeä vesi 25 ml, Keskikova vesi 25 ml 6-8 kg Pehmeä vesi 40 ml, Keskikova vesi 40 ml Käsinpesu Pehmeä vesi 15 ml/10L, Keskikova vesi 15 ml/10L Yksi tulpallinen on n.35ml. Suomessa vesi on yleensä pehmeää. Huuhteluainetta ei suositella käytettäväksi mikrokuitukankaille, elastaania sisältäville tekstiileille eikä kalvokankaille kuten esim. GoreTex -ulkoiluvaatteille.
Käyttöturvatiedote
Sisältää: 5-15% kationisia tensidejä. Sisältää myös säilöntäainetta (Phenoxyethanol) ja hajustetta.
Irrota korkki ja etiketti. Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus korkkeineen ja etiketteineen muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos, kun kierrätät!

Annostele oikein

Jopa kaksi kolmasosaa vaatteen ympäristövaikutuksista syntyy pesujen yhteydessä. Ympäristökuormitusta vähentävät pesuaineen oikea annostelu ja täysien koneellisten peseminen sekä oikea pesulämpötila. Oikea annostelu takaa myös parhaan pesutuloksen ja varmistaa pesuaineen huuhtoutumisen pois vaatteista.

Mitä tarkoittaa biohajoavuus?

Biohajoavuus tarkoittaa aineen pilkkoutumista luonnossa pienemmiksi rakenneosasiksi, kuten hiilidioksidiksi, vedeksi ja mineraalisuoloiksi. Lainsäädännön mukaan pyykinpesuaineiden pinta-aktiiviset aineet tulee olla nopeasti biohajoavia. Pinta-aktiiviaineiden lisäksi Serto-tuotteissa on kiinnitetty huomiota kaikkien raaka-aineiden biohajoavuuteen,