Serto - Serto SilkkiVilla

Serto SilkkiVilla Hienopesuneste

Hellävarainen herkille kuiduille

Serto SilkkiVilla Hienopesuneste on herkille kuiduille suunniteltu hellävarainen hienopesuneste. Se puhdistaa herkät tekstiilit, kuten luonnonsilkin, villan ja vauvanpyykin käsinpesusta 60 °C pesuohjelmiin. Ei sisällä zeoliittia, fosfaattia, valkaisuainetta eikä optisia kirkasteita. Tuotteen pH on 9,5.

Ympäristö huomioiden

Ympäristö on meille tärkeä, ja siksi Serto SilkkiVilla Hienopesunesteen aktiiviaineista 99% on nopeasti biohajoavia. Serton tiivis koostumus pienentää pakkausmateriaalin tarvetta sekä kuljetusten aiheuttamaa rasitusta ympäristölle. Kotimaiset Serto -pyykinpesuaineet on suunniteltu juuri suomalaiseen veteen sopiviksi, sillä ne sisältävät oikean määrän vedenpehmentimiä suomalaiseen erityisen pehmeään veteen.

Annostele oikein

Serto SilkkiVilla Hienopesunesteen tiivis ja riittoisa koostumus pienentää annostelua.  850 ml pakkauksesta riittää jopa 21 pesukertaan.

Vaaleanpunaisten Pionien herkkä tuoksu

Serto SilkkiVillan pakkauksessa kukkivat kesäiset Pionit, joiden miedon tuoksun voi miltei aistia. Pionit ovat suomalaisten puutarhojen kuningattaria, jotka kruunaavat kesän kukkaloiston suurilla kukinnoillaan. Ne kaipaavat hellää hoitoa ja huolenpitoa, mutta palkitsevat hoitajansa tuoden iloa. Myös herkät tekstiilit tarvitsevat hellävaraista huolenpitoa, siksi vaaleanpunaiset Pionit sopivatkin erinomaisesti SilkkiVillan pakkaukseen.Ainesosat

Alle 5 % ionittomia tensidejä, saippuaa, fosfonaattia, sitraattia, polykarboksylaatteja, 5–15 % anionisia tensidejä. Sisältää myös PVP ja hajustetta.

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Urea, Sodium Xylene Sulfonate, Potassium Oleate, Sodium Citrate, Laureth-3, Laureth-9, Lauryl Glucoside, Coconut Fatty Acid Diethanolamine, PVP, Sodium Diethylenetriaminee Pentamethylene Phosponate, Parfum