Serto - Serto Sportti

Serto Sportti Pyykinpesuneste

Pyykinpesuaine urheilu- ja ulkoiluvaatteille

Serto Sportti pesee hellävaraisesti hienot tekniset kuidut ja kalvot treenivaatteet, tuulta ja vettä hylkivät ulkoilupuvut ja lasten urheiluhaalarit. Se soveltuu hyvin myös Goretex-kankaille. Riittoisa Serto Sportti puhdistaa tekstiilit matalissakin lämpötiloissa aina käsinpesusta 60 °C:een, sekä pikapesussa että vajaatäyttö- että säästöohjelmilla.

Serto Sportti jättää pyykin pehmeäksi, joten se soveltuu erinomaisesti urheilu- ja ulkoiluvaatteille, joiden kuiduille ei voi käyttää huuhteluainetta. Raikas tuoksu sopii hienhajun neutralointiin. Tuote sisältää värisuojan, mutta ei zeoliittia eikä fosfaattia.

Ympäristö huomioiden

Ympäristö on meille tärkeä, ja siksi Serto Sportin aktiiviaineista 99% on nopeasti biohajoavia.  Serton tiivis koostumus pienentää pakkausmateriaalin tarvetta sekä kuljetusten aiheuttamaa rasitusta ympäristölle. Kotimaiset Serto -pyykinpesuaineet on suunniteltu juuri suomalaiseen veteen sopiviksi, sillä ne sisältävät oikean määrän vedenpehmentimiä suomalaiseen erityisen pehmeään veteen.

Annostele oikein

Serton Sportin tiivistetty koostumus pienentää annostelua ja saatavilla olevasta 850 ml pakkauksesta riittää 28 pesukertaan.

Suunniteltu suomalaiselle vedelle

Raikas, suomalainen vesi on olennainen osa suomalaista luontoa ja sen hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Liikumme paljon luonnossa ja siksi Serto Sportin pakkaukseenkin on valittu meille tärkeä elementti – suomalainen vesi. Serto-tuotteet on kehitetty mahdollisimman lempeäksi suomalaiselle pehmeälle vedelle. Lue lisää artikkelistamme Veden tarina.Ainesosat

Alle 5 % saippuaa, polykarboksylaatteja, fosfonaattia, sitraattia, 5-15 % anionisia tensidejä, ionittomia tensidejä. Sisältää myös: entsyymejä, PVP, hajustetta ja vaahdonestoainetta.

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo
Aqua, Laureth-3, Laureth-9, Trideceth-8, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Citrate, Potassium Oleate, Propylene Glycol, Sodium Polyaspartate, Fatty alcohol ethoxylate butoxylate, Polyethyleneimine ethoxylate, DTPMP, Polyether/polyester copolymer, Protease, PVP, Parfum