Serto - Serto pyykinpesuaineet

Pyykinpesunesteet

Serto Kirjo

Serto Kirjo Pyykinpesuneste pitää värit kirkkaina sekä pesee pyykin puhtaaksi ja raikkaaksi.

Serto Valko

Serto Valko Pyykinpesuneste pitää vaaleat värit hohtavina myös usein toistuvassa pesussa ja puhdistaa tehokkaasti jo matalissa lämpötiloissa.

Serto Tumma

Serto Tumma Pyykinpesuneste on suunniteltu pitämään tummien tekstiilien värit tummina. Se hoitaa kankaan pintaa ja estää nukkaantumista.

Serto Sportti

Serto Sportti Pyykinpesuneste on kehitetty erityisesti herkkien teknisten kuitujen puhdistukseen. Se neutraloi hienhajua ja sisältää värisuojan.

Serto Hajusteeton

Serto Hajusteeton Pyykinpesuneste Kirjopyykille – yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa

Serto SilkkiVilla

Serto SilkkiVilla Hienopesuneste on herkille kuiduille suunniteltu hellävarainen ja tehokas, hyvin liukeneva hienopesuneste.

Pyykinpesujauheet

Serto Kirjo Soodapohjainen Pyykinpesujauhe

Serto Kirjon soodapohjaisen pyykinpesujauheen sisältämä värisuoja varmistaa, että vaatteesi värit pysyvät kirkkaina pesusta toiseen jo alhaisissa lämpötiloissa.

Serto Hajusteeton Soodapohjainen Pyykinpesujauhe

Serto Hajusteeton soodapohjainen pyykinpesujauhe valko- ja kirjopyykille sisältää tehokasta tahrapoistajaa ja pesee pyykin puhtaaksi jo alhaisissa lämpötiloissa.

Huuhteluaineet

Serto Pehmeä Huuhteluaine

Serto Pehmeä Huuhteluaine tekee pyykistä hyväntuoksuisen ja pehmeän. Se myös helpottaa silittämistä ja nopeuttaa pyykin kuivumista.

Serto Raikas Huuhteluaine

Serto Raikas Huuhteluaine tekee pyykistä hyväntuoksuisen ja pehmeän. Se myös helpottaa silittämistä ja nopeuttaa pyykin kuivumista.