Serto - Serto pyykinpesuaineet

Pyykinpesunesteet

Serto Kirjo

Serto Kirjo Pyykinpesuneste pitää värit kirkkaina sekä pesee pyykin puhtaaksi ja raikkaaksi.

Serto Valko

Serto Valko Pyykinpesuneste pitää vaaleat värit hohtavina myös usein toistuvassa pesussa ja puhdistaa tehokkaasti jo matalissa lämpötiloissa.

Serto Tumma

Serto Tumma Pyykinpesuneste on suunniteltu pitämään tummien tekstiilien värit tummina. Se hoitaa kankaan pintaa ja estää nukkaantumista.

Serto Sportti

Serto Sportti Pyykinpesuneste on kehitetty erityisesti herkkien teknisten kuitujen puhdistukseen. Se neutraloi hienhajua ja sisältää värisuojan.

Serto Hajusteeton

Serto Hajusteeton Pyykinpesuneste Kirjopyykille – yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa

Serto SilkkiVilla

Serto SilkkiVilla Hienopesuneste on herkille kuiduille suunniteltu hellävarainen ja tehokas, hyvin liukeneva hienopesuneste.

Pyykinpesujauheet

Serto Kirjo Soodapohjainen Pyykinpesujauhe

Serto Kirjon soodapohjaisen pyykinpesujauheen sisältämä värisuoja varmistaa, että vaatteesi värit pysyvät kirkkaina pesusta toiseen jo alhaisissa lämpötiloissa.

Serto Hajusteeton Soodapohjainen Pyykinpesujauhe

Serto Hajusteeton soodapohjainen pyykinpesujauhe valko- ja kirjopyykille sisältää tehokasta tahrapoistajaa ja pesee pyykin puhtaaksi jo alhaisissa lämpötiloissa.

Huuhteluaineet

Serto Pyykkietikat

Uutuus! Kotimainen Serto Pyykkietikka on luonnollinen raikaste, jota käytetään huuhteluaineen tavoin. Serton pyykkietikkaperheestä löytyy nyt Hajusteettoman lisäksi myös miedosti hajustetut Marjametsä ja Tunturipuro. Vegaanisille tuotteille on myönnetty Avainlippu merkkinä kotimaisesta työstä ja ne on pakattu kierrätysmuovipulloihin. Lisäksi Serto Hajusteeton Pyykkietikka tuotteella on Allergiatunnus.

Serto Hajusteeton Pyykkietikka

Uutuus! Kotimainen Serto Hajusteeton Pyykkietikka on luonnollinen raikaste, jota käytetään huuhteluaineen tavoin. Serton hajusteettomalle pyykkietikalle on myönnetty Allergiatunnus!

Serto Hajusteeton Huuhteluaine

Serto Hajusteeton Huuhteluaine tekee pyykistä helposti silitettävää ja pehmeää. Se myös nopeuttaa pyykin kuivumista.

Serto Lounatuuli Huuhteluaine

Serto Lounatuuli Huuhteluaine tekee pyykistä puhtaan raikasta ja pehmeää. Se myös helpottaa silittämistä ja nopeuttaa pyykin kuivumista.

Serto Villiniitty Huuhteluaine

Serto Villiniitty Huuhteluaine tekee pyykistä herkullisen tuoksuisen ja pehmeää. Se myös helpottaa silittämistä ja nopeuttaa pyykin kuivumista.

 

Tahranpoisto

Serto Hajusteeton Tahrasooda

Uutuus! Kotimainen Serto Hajusteeton Tahrasooda on soodapohjainen tahranpoistojauhe, jolle on myönnetty joutsenmerkki ja allergiatunnus. Tahrasooda taklaa tiukimmatkin tahrat luonnollisesti!