Serto - Serto Kirjo

Serto Kirjo Pyykinpesuneste

Pitää värit varmasti kirkkaina

Kotimainen Serto Kirjo Pyykinpesuneste pesee puhtaaksi värilliset tekstiilit käsinpesusta aina 60 °C pesuohjelmiin ja se toimii myös pikapesuohjelmissa. Värisuojan ansiosta kirkkaatkaan värit eivät haalistu. Tuote ei sisällä väriaineita, fosfaattia eikä zeoliittia ja sen mieto hajuste saa pyykin tuoksumaan tuulen raikkaalle. Sopii koko perheen, niin lasten kuin aikuisten pyykille.

Ympäristö huomioiden

Ympäristö on meille tärkeä. Serto Kirjon aktiiviaineista 98%  on nopeasti biohajoavia. Lisäksi Serton entistä tiiviimpi koostumus pienentää pakkausmateriaalin tarvetta 12% aikaisempaan verrattuna, sekä kuljetusten aiheuttamaa rasitusta ympäristölle.  Kotimaiset Serto -pyykinpesuaineet on suunniteltu juuri suomalaiseen veteen sopiviksi, sillä ne sisältävät oikean määrän vedenpehmentimiä suomalaiseen erityisen pehmeään veteen.

Annostele oikein

Serto Kirjo Pyykinpesunesteessä on nyt entistä tiiviimpi, tehokkaampi, ja riittoisampi koostumus. Tarvitset vain 27 ml (alle kaksi ruokalusikallista!) koneellista kohden (4-5 kg, pehmeä vesi). 750 ml pakkauskoosta riittää peräti 28 pesukertaan, 1,6L pakkauskoosta 59 pesukertaan, ja 1,5L pussipakkauksesta 55 pesukertaan.Ainesosat

5-15 % anionisia tensidejä, ionittomia tensidejä. Alle 5 % polykarboksylaatteja, saippuaa, fosfonaattia. Sisältää myös entsyymejä (subtilisiini, amylaasi, lipaasi, sellulaasi, mannanaasi, pektinaasi), PVP, hajustetta.

Huom! Ainesosaluettelo on muuttunut Serton uudistuessa 2019. Tuotteen oikea ainesosaluettelo löytyy pakkauksesta.

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo
Aqua, Laureth-3, Laureth-9, Trideceth-8, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Sodium Citrate, Potassium Oleate, Fatty alcohol ethoxylate butoxylate, Polyethyleneimine ethoxylate, Sodium Polyaspartate, Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate, PVP, Protease, Parfum, Amylase, Lipase, Cellulase, Mannanase, Pectate Lyase

Koostumus muuttunut 2019 Serton uudistuksen yhteydessä. Voit varmistaa tuote-erän koostumuksen kuluttajapalvelustamme.