Serto SilkkiVilla Hienopesuneste

Hellävarainen herkille kuiduille

Serto SilkkiVilla Hienopesuneste on herkille kuiduille suunniteltu hellävarainen hienopesuneste. Se puhdistaa herkät tekstiilit, kuten luonnonsilkin, villan ja vauvanpyykin käsinpesusta 60 °C pesuohjelmiin. Ei sisällä zeoliittia, fosfaattia, valkaisuainetta eikä optisia kirkasteita. Tuotteen pH on 9,0.

Ympäristö huomioiden

Ympäristö on meille tärkeä, ja siksi Serto SilkkiVilla Hienopesunesteen aktiiviaineista 99% on nopeasti biohajoavia. Lisäksi Serton entistä tiiviimpi koostumus pienentää pakkausmateriaalin tarvetta 12% aikaisempaan verrattuna, sekä kuljetusten aiheuttamaa rasitusta ympäristölle.  Kotimaiset Serto -pyykinpesuaineet on suunniteltu juuri suomalaiseen veteen sopiviksi, sillä ne sisältävät oikean määrän vedenpehmentimiä suomalaiseen erityisen pehmeään veteen.

Tuote valmistetaan Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

Pakkauskoot

Serto SilkkiVilla hienopesunesteestä on saatavilla 750 ml pakkauskoko.

Serto SilkkiVilla Pyykinpesunesteessä on nyt entistä tiiviimpi, tehokkaampi, ja riittoisampi koostumus. Tarvitset vain 35 ml koneellista kohden (4-5 kg, pehmeä vesi). 750 ml pakkauskoosta riittää peräti 21 pesukertaan. Käyttöohje: Annostele tulpalla pesuainelokeroon tai käytä pesupalloa. Esipesussa annostele aine annostelulokeroon. Noudata tekstiilien pesumerkintöjä ja -ohjeita. Pese kädet pyykinpesun jälkeen. 4-5 kg Pehmeä vesi 35 ml, Keskikova vesi 50 ml, Kova vesi 65 ml 6-8 kg Pehmeä vesi 53 ml, Keskikova vesi 65 ml, Kova vesi 85 ml Käsinpesu Pehmeä vesi 27 ml/10L, Keskikova vesi 40 ml/10L, Kova vesi 57 ml/10L Lisää annostelua 1/3 jos pyykki on hyvin likaista. Yksi tulpallinen on n.35ml. Suomessa vesi on yleensä pehmeää.
Käyttöturvatiedote
5-15% anionisia tensidejä. Alle 5% ionittomia tensidejä, saippuaa, fosfonaattia, sitraattia, polykarboksylaatteja. Sisältää myös PVP, hajustetta.
Irrota korkki ja etiketti. Palauta tyhjä, puhdas ja kuiva pakkaus korkkeineen ja etiketteineen muovipakkausten keräyspisteeseen. Kiitos, kun kierrätät!

Annostele oikein

Jopa kaksi kolmasosaa vaatteen ympäristövaikutuksista syntyy pesujen yhteydessä. Ympäristökuormitusta vähentävät pesuaineen oikea annostelu ja täysien koneellisten peseminen sekä oikea pesulämpötila. Oikea annostelu takaa myös parhaan pesutuloksen ja varmistaa pesuaineen huuhtoutumisen pois vaatteista.

Mitä tarkoittaa biohajoavuus?

Biohajoavuus tarkoittaa aineen pilkkoutumista luonnossa pienemmiksi rakenneosasiksi, kuten hiilidioksidiksi, vedeksi ja mineraalisuoloiksi. Lainsäädännön mukaan pyykinpesuaineiden pinta-aktiiviset aineet tulee olla nopeasti biohajoavia. Pinta-aktiiviaineiden lisäksi Serto-tuotteissa on kiinnitetty huomiota kaikkien raaka-aineiden biohajoavuuteen,