Serto - Serto SilkkiVilla

Serto SilkkiVilla Hienopesuneste

Hellävarainen herkille kuiduille

Serto SilkkiVilla Hienopesuneste on herkille kuiduille suunniteltu hellävarainen hienopesuneste. Se puhdistaa herkät tekstiilit, kuten luonnonsilkin, villan ja vauvanpyykin käsinpesusta 60 °C pesuohjelmiin. Ei sisällä zeoliittia, fosfaattia, valkaisuainetta eikä optisia kirkasteita. Tuotteen pH on 9,0.

Ympäristö huomioiden

Ympäristö on meille tärkeä, ja siksi Serto SilkkiVilla Hienopesunesteen aktiiviaineista 99% on nopeasti biohajoavia. Lisäksi Serton entistä tiiviimpi koostumus pienentää pakkausmateriaalin tarvetta 12% aikaisempaan verrattuna, sekä kuljetusten aiheuttamaa rasitusta ympäristölle.  Kotimaiset Serto -pyykinpesuaineet on suunniteltu juuri suomalaiseen veteen sopiviksi, sillä ne sisältävät oikean määrän vedenpehmentimiä suomalaiseen erityisen pehmeään veteen.

Annostele oikein

Serto SilkkiVilla Hienopesunesteessä on nyt entistä tiiviimpi ja riittoisampi koostumus. Tarvitset vain 35 ml (reilu kaksi ruokalusikallista!) koneellista kohden (4-5 kg, pehmeä vesi). 750 ml pakkauskoosta riittää peräti 21 pesukertaan.Ainesosat

Alle 5 % ionittomia tensidejä, saippuaa, fosfonaattia, sitraattia, polykarboksylaatteja, 5–15 % anionisia tensidejä. Sisältää myös PVP ja hajustetta.

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Potassium Oleate, Sodium Citrate, Sodium C14-17 Alkyl Sec Sulfonate, Fatty alcohol alkoxylate, Sodium polyaspartate, Laureth-3, Laureth-9, Lauryl Glucoside, Potassium Cocoate, PVP, Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate, Parfum