Serto - Serto Tumma

Serto Tumma Pyykinpesuneste

Pitää tummat tekstiilit tummina

Serto Tumma on kehitetty erityisesti pitämään tummien tekstiilien värit tummina. Se hoitaa kankaan pintaa ja estää sen nukkaantumista. Pesun jälkeen vaate on ihanan pehmeä ihoa vasten, joten erillistä huuhteluainetta ei tarvita. Serto Tumma Pyykinpesuneste pesee tummat tekstiilit käsinpesusta aina 60 °C konepesuohjelmiin, ja toimii myös pikapesuohjelmissa sekä alhaisissa lämpötiloissa. Tuote ei sovellu villalle tai silkille. Niille suosittelemme Serto SilkkiVilla Hienopesunestettä. Tuote ei sisällä väriaineita, fosfaattia eikä zeoliittia ja se on miedosti hajustettu. Sopii koko perheen, niin lasten kuin aikuisten pyykille.

Ympäristö huomioiden

Ympäristö on meille tärkeä, ja siksi Serto Tumman aktiiviaineista 98%  on nopeasti biohajoavia. Lisäksi Serton entistä tiiviimpi koostumus pienentää pakkausmateriaalin tarvetta 12% aikaisempaan verrattuna, sekä kuljetusten aiheuttamaa rasitusta ympäristölle.  Kotimaiset Serto -pyykinpesuaineet on suunniteltu juuri suomalaiseen veteen sopiviksi, sillä ne sisältävät oikean määrän vedenpehmentimiä suomalaiseen erityisen pehmeään veteen.

Annostele oikein

Serto Tumma Pyykinpesunesteessä on nyt entistä tiiviimpi, tehokkaampi, ja riittoisampi koostumus. Tarvitset vain 27 ml (alle kaksi ruokalusikallista!) koneellista kohden (4-5 kg, pehmeä vesi). 750 ml pakkauskoosta riittää peräti 28 pesukertaan, 1,6L pakkauskoosta 59 pesukertaan, ja 1,5L pussipakkauksesta 55 pesukertaan.Ainesosat

5-15 % anionisia tensidejä, ionittomia tensidejä. Alle 5 % saippuaa, fosfonaattia. Sisältää myös entsyymejä (subtilisiini, amylaasi, sellulaasi, pektinaasi), hajustetta.

Huom! Ainesosaluettelo on muuttunut Serton uudistuessa. Tuotteen oikea ainesosaluettelo löytyy pakkauksesta.

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-3, Laureth-9, Sodium Citrate, Glycereth-6 Cocoate, Propylene Glycol, Potassium Oleate, Potassium Cocoate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Fatty alcohol ethoxylate butoxylate, Polyethyleneimine ethoxylate, Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate, Protease, Parfum, Amylase, Cellulase, Pectate Lyase

Koostumus muuttunut 2019 Serton uudistuksen yhteydessä. Voit varmistaa tuote-erän koostumuksen kuluttajapalvelustamme.